fredag 30. desember 2011

Favoritt apps.

Det er en trend blant nettsteder og blogger om å legge ut sine favoritt apps nå på tampen av året. så jeg lager min lille liste her på bloggen. dette er apps som jeg bruker på mine to Android dingser hele dagen igjennom. og såm holder meg oppdatert på mine og verdens ting utover en hel dag. noen er helt kjente fra da jeg laget apper som redder dagen. innlegget der jeg fortalte om apper som jeg brukte for å redde min hektiske juledager før jul. Etter statestikken å dømme var det et bra innlegg som mange likte å lese her på min blogg og det satte jeg stor pris på. Her er mine favorittapps:

 

Evernote er den store notatbok kongen. Den sjekker jeg hver morgen for å sjekke dagens notater som jeg har lagt til dagen(ene) før. kanskje er det nye som må noteres opp.  Det fine med Evernote er at du kan legge et notat til enten fra pc eller nettbrett eller mobil. og ha det like etterpå på en av dine andre dingser eller på din profil hos evernote på nett for å finne det enkelt igjen hvis det er noe du må huske. Du kan skrive som vanlig inn på evernote, men du kan også lage et lydnotat eller ta et bilde med kameraet. Da har du det hvis du mister kviteringen eller noe annet tekstdokument. Evernote på pc kan du holde kviteringen opp rett mot webkameraet og ta et bilde og lagre det så har du et webkamnotat.  mulighetene er mange. Med evernote så bruker jeg det slik at jeg prater til det, skriver vanlig notat, knipser bilde med mobilkameraet og tar et bilde med webkameraet for å huske alt det jeg trenger å huske. Evernote er gratis så lenge du ikke trenger noe mer. Med tilleggprogrammet skitch kan du også tegne på notatbildene dine eller andre bilder på telefonen. Det bruker jeg hvis jeg må ringe rundt noe som det er viktig å huske.

 

Jeg er som kjent med i facebook å twitter og er en skikkelig sosial-media freak. og da er tweetdeck fin å ha. Jeg bruker tweetdeck mobil. Da er jeg på facebook å twitter nesten hele tiden og er altid online når det behøves. Da går man ikke glipp av alt som skjer på med venner å følgere.

 

Pulse er rss-leseren som jeg digger. For denne appen hav du et hvis utvalg som du setter opp selv av nyhetsstrømmer og blogger du har lyst til å lese i et lettfattelig format. Man kan hente rss fra google leser som også har en bra app i seg selv. Pulse er veldig treig å starte og det tar tid å laste inn alle strømmene av nyheter, men når den her i gang så er det bare å lese i vei.

 

Her er det noen andre apps som jeg også er mine favoritter. jeg hører på musikk å radio og digger å høre mye på radio da er tunein webradioappen god å ha. den har en masse radiokanaler fra både inn å utland. så det har du noen timer med radiolytting forran deg. Musikk er greit å ha. da er spotify med premium abboment en god sak å ha. Gratisversjonen funker desverre ikke.

 

Jeg har en masse andre apps på nettbrettet å mobilen men det får jeg kmme tilbake etter hvert.

Ingen kommentarer: