søndag 22. november 2009
Middagstips: Kyllingtaco
Det er første gangen jeg legger inn et middagstips i bloggen min. Men nå
legger jeg ut min varriant av kyllingtaco, som jeg hadde i dag. I dag
stod jeg igjen med restene etter fredagen og lørdagens middagsrester som
var kyllinglår og pommes frites, å taco. Tacoen i går var med vanlig
tacokjøttdeig som var stekt å laget av Gilde. Den anbefales hvis du vil
ha taco hjemme når du bor for deg selv, som jeg gjør. Pommes frites ble
spist opp om fredagen så den er ikke med i oppskriften.
Jeg gjorde følgene: Jeg brukte kylling fra priors lett å lage varriant.
Kjær opp kyllinglårene i passe store biter og ta ut beinene. Etterpå
sjekker du bitene i tilfelle du må skjære de i litt mindre biter.
Glemmer å nevne at kyllinglårene var marinerte så du trenger ikke noe
tacokrydder. Marineringen er godt krydret så mere kryder behøves ikke.
Etterpå du er ferdig med deling av kyllingen, så kan du gjøre din egen
oppskrift eller fortsette på det jeg skriver nå. Jeg liker godt tortilla
lefse så den er lett å holde i og du griser ikke så mye når du spiser
taco. jeg nevner forløpende min rekkefølge når jeg lager taco. lefse,
kylling, ost, tacosaus salat å rømme. Du kan gjøre om denne rekkefølgen
til din måte. Så da fikk du noe å prøve på du au. Som sagt så denne
oppskriften min varriant og jeg vet at det finnes mange andre
varrianter. Vil du ha noe å drikke sammen med tacoen så er det best med
vann, mange bruke øl og det syns jeg er helt greit. kanskje godt med en
cola, men jeg bruker helst vann til middagen.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar