fredag 3. februar 2012

Rekord for bloggen.

Jeg følger hele tiden med på statestikken for bloggen. Men i dag. fikk jeg meg en overraskelse.  I dag har bloggen min nådd den høyeste toppen i antall lesere per dag. Memlig 200 stk som har lest min blogg i dag og det har ikke skjedd før. bloggen har lest i snitt av 30 til 80 lesere om dagen og litt mer og kanskje opp til 120 lesere etter at jeg har lagt ut et innlegg. Når dette innlegget blir lagt ut får jeg hvertfall statestikken opp til 300 lesere bare i dag Forbauset smilefjes.

Noe av grunnen til det er at jeg har lagt til bloggen i både disqus og about.me og har oppdatert min digg profil. og det scorer mye på leserstatestikken. Smilefjes

jeg kan også se hvilket operativsystem som er brukt mest og det er googles nettleser chrome som er en bra nettleser. med de andre nettleserne hakk i hel.

Jeg vet også hvilket operativsystem som besøker bloggen min mest og det er windows mens mac hengende like etter.

Det som inponerer meg å er at det er snart 9000 sidevisninger siden bloggen ble startet i 2007. Men det er ikke før nå det virkelig har tatt av.

Til nye lesere! ta en liten titt på bloggen min å legg gjerne inn en kommentar i komentarfeltene under hvert innlegg. da får jeg vite hva som er bra eller dårlig med denne bloggen og kan videreutvikle konseptet bedre enn det er nå.

 

Tusen takk for at du er en god leser av denne blogg.

3 kommentarer:

Roy Bjørnesset sa...

har pasert 9000 sidevisninger nå. runder snart 300.

Cecilie von der Ohe sa...

Høres bra ut. Det er nok lenge til jeg har oppnådd like mange sidevisninger som deg. God helg til deg!

Cecilie

Roy Bjørnesset sa...

takk for det. For å få høyere lesertall på bloggen er det lurt å legge inn bloggadressen din på nettsteder der man automatisk søker opp innlegget ditt på bloggen din og publisere det på en egen side der. En tjeneste jeg bruker er Blogglisten: http://www.blogglisten.no og lignende sider. da får du flere besøkende. God helg til deg å.