fredag 16. august 2013

Mobilen er min lille assistent.

Mobilen er for meg en liten assistent i hverdagen. Den holder meg oppdatert på hva som skjer i verden å privat. Husker avtaler å handlelister. Tar backup av bilder å kontakter og en del viktige filer på mobilen min. Gir meg den underholdningen jeg trenger. Pluss jeg kan ringe med den, ikke minst ta i mot samtaler som en vanlig telefon. Meldinger er å viktige for å holde kontakten med omverdenen.

Nå vil jeg samle mine apps som jeg bruker mest av i hverdagen. jeg har laget et lignende innlegg men tidene har forandret seg siden da, og teknologien blir stadig bedre.

Any do
Hjelper meg med å huske hva jeg skal gjøre i hverdagen. Den varsler meg på oppsatt tid når jeg vil at oppgaven skal utføres og spiller av listen om morgenen etter en tid som jeg har satt opp. Meget enkel å bruke.og kan settes opp sammen meg google task å facebook for enkel synkronisering. Denne bruker jeg på alle mine enheter.

Google kalender (google kalender app)
Med denne holder jeg mine avtaler og holder avtalene mine synkronisert på ale mine enheter. Den kan ågså settes opp at man blir varslet når avtalen intreffer eller litt i forrkant av avtalen.

Rimi pluss
En god handleliste er bra å ha. Bruker denne uansett hvilken matbutikk jeg er på.

Spotify
Jeg elsker musikk for å få dagen til å gå. Så denne er uunnværlig.

Netflix
Gode serier å filmer er alltid en slager mår man skal slappe av når man er på tur eller kjeder seg litt.

Tunein
Jeg er radioelsker å hører mye på radio Via den klokkeradioen som jeg kan koble sammen Med mobilen hører jeg på radio eller spotify via den hver kveld før jeg legger meg.

Dropbox
Den tar backup av bildene som jeg tar med mobilen, og jeg kan vise bildene på en annen enhet som jeg har dropbox innstallert for eksempel nettbrettet mitt.

jottacloud
Den tar backup av hele mobilen. den er helt nødvendig for jeg skal ha alt gående når jeg skifter mobil.

google søk med google nå
Denne appen er helt rå. Den finner alt fra vær å diverse severdigheter der jeg er, enten det er her hjemme eller på ferie. Appen fungerer som en liten assistent i seg selv. jeg får opp avtalene mine og andre saker som er legt inn i appen. Man kan å bruke stemmen til å søke opp ting, og det går bra syns jeg. Google nå bruker jeg flere ganger daglig.

feedly
Nyheter er en del av hverdagen min og da bruker jeg feedly som er en rss tjeneste der du setter opp rss feeder som kan inneholde nyheter og blogger til annet stoff. Den bruker jeg hver dag.

Jeg håper du har fått en del tips. men legg igjen dine tips i kommentarfeltet hvis du ønsker det. facebook å twitter er mye brukt sammen med sms osv. men de har ikke fått spalteplass i bloggen siden mange av dere vet hva det er.

Ingen kommentarer: