lørdag 18. august 2012

Oppdater mobilen din. Det er viktig.

Mange de jeg kjenner irriterer seg over alle problemer med mobilen sin, og de gidder ikke verken å sjekke om det har kommet en hovedoppdatering til mobilen sin. Dette gjelder ikke ikke apper, for de holder jeg utenfor i første del av innlegget. Men mange gjør det med pcen sin. for det er enkelt å oppdatere den. Jeg måtte oppdatere min nye samsung galaxy s3 i dag via kies som er programvaren som er installert på pcen min. Dette er fordi oppdateringer er ikke mulig med opperatørlåst telefon som jeg har nå, Men opperatøren min legger det inn etter hvert, men det kan ta tid. Det gidder jeg ikke å vente på. Dette gjelder når man oppdaterer over wifi.

Enkelt å oppgradere via pcen. Alle mobilprodusenter har en sånn løsning. Og mange har denne som eneste løsning ved å oppdatere mobilene sine. sjekk på Mobilprodusentens nettside om det er en sånt program å innstallere. Av å til ligger det med en cd med denne programvaren i, så da er det bare å installere fra den. Nå fortiden er det mange mobilprodusenter som ikke legger ved denne cden så da må man sjekke nettsiden. Sett inn usb-kabelen som følger med i pakken. først i mobilen å så i pcen. Bruker du laptop MÅ DU SETTE I STRØMKONTAKTEN TIL DEN. For du vil vel ikke at oppdateringen skal feile ved at det ikke er mere batterikapasitet i laptopen din. DA BLIR DIN MOBIL ØDELAGT. Garrantien virker heller ikke hvis du har det. På stasjonære pcer er man altid koblet til strøm. Det er å lurt å lade mobilen helt opp før oppdatering foregår. for å ungå problemer. De fleste produsenter bruker pcprogramvaren til å automatisk si i fra til deg hvis en hovedoppdatering er klar for nedlasting. Følg alle instruksjoner å klikk neste på alt du ser. huk av i bokser hvis du må det. så er det bare å vente. følg mere instrukser både fra programvaren, på windows/mac/linux, og på mobilskjermen å godkjenn alle valg du får. så må du vente mer. så vips er mobilen oppdatert restartet siden mobilen må gå i egen modus under oppdatering. tast pin koden din.

Men det enkleste valget er å oppdatere mobilen trådløst. lad opp mobilen helt, gå til innstillinger i menyen på den. velg om enheten og velg oppdater. Iphone, ipad velger man generell å oppdater. Følg instruksene videre og vent litt. Mobilen går inn i oppdateringsmodus og oppdaterer den. Mobilen restartes å du må taste pin koden.

Nå har du endelig fått oppgradert din mobil. Så gjelder det alle appene man har installert. På Google Play er det bare å sjekke om boksen for automatisk oppdatering er market, hvis ikke så huk av i den boksen. Eller gå inn i innstilliger for google play og huk av for automatisk oppdatering. iphone/ipad må du gå inn i innstillinger velg butikk så marker for automatisk oppdatering apps.

Så enkelt, å du har en raskere å bedre mobil.

Dette var det gennerelle tipsene når det gjelder oppdatering av mobil. avik kan forekomme på grunn av hvilken mobil du har.

Ingen kommentarer: