lørdag 15. oktober 2011

Nytt design på bloggen.

Hei sann. I dag da jeg var innom bloggen for å sjekke om det har kommet noe kommentarer så fikk jeg en forespørsel fra blogger om å bytte design. Det har jeg gjort. så nå er jeg spent på hva dere lesere mener om mit nye design og post gjerne i kommentarfeltet om detS. Nå ser bloggen min litt freshere ut og det har den ikke vært siden 2007 da jeg startet med denne bloggtjeneten her. Dette medførte at mine sidefelt ble borte men det ble best sånn. rotete var det også. Nå kommer jeg ikke å bytte design på en stund.

Du lurer på om jeg kommer til å blogge mere og svaret er ja. Men jeg må justere litt på hverdagen min og sitte oppe lenger på kveldene for å lage et nytt innlegg. men nå er hodet tomt og jeg er i gang med justeringen av hverdagen slik at jeg kan bruke mine kreative sider.

Jeg kan røpe litt av mine nye tanker om bloggen. har kankje tenkt å dele ut et eget google+ invitasjon som jeg har på lur. men det kommer i et eget innlegg. hva synes dere om videoblogging. jeg hører å leser om at det er populært. I første omgang kommer jeg kanskje til å bruke webkameratet og poste en youtubevideo på min kanal der som nesten ikke er i bruk. For så å legge linken i et eget innlegg her på bloggen. men jeg er usikker på videoblogging altså.

Dette er mine tanker om en bedre Roy’s blogg.

2 kommentarer:

Anders Smestad sa...

Heigutt! Jeg er enig i at bloggen din nå ser skikkelig fresh ut, og jeg likte spesielt at det går an å velge mellom forskjellige visninger, classic, flipcard, magazine osv. Artig.

Lykke til med bloggingen!

Roy's blogg sa...

Takk for det. Visningsmodusen er veldig kul. fikk valget mellom andre stiler og. Men jeg valgte denne. Fint at du følger bloggen min.