mandag 16. april 2007

Hater fotball.

Jeg hater fotball nå for tiden. Det er fordi det er for mye av det på tv'n om dagen. jeg har aldri vart noe glad i fotball. Når jeg hadde det på skolen. likte jeg ikke å være med. jeg fikk altid ballen i hodet eller armen, det gjorde vondt. Derfor ble det altid egentrening til slutt nå andre hadde fotball. Det var greit for meg. Men når det er fotball på tv. har jeg ingenting å gjøre uten om å sitte ved dataen. Jeg har jo parabol, men da går det som regel noe kjedelig på de andre kanalene også. Det hender at jeg spør meg selv er det bra med så mye fotball, og blir de andre tv seerne leie av å se på fortball. Det er sikkert ikke alle som er like glad i fotball slik som vif klanen er. Jeg syns at tv2 sender for mye fotball nå for tiden, og det gjør tv3 også. Jammen vart de en del fotball ord i denne bloggen men det får gå for denne gang.

Jeg vil ha en liten diskusjon om akkurat dette temaet, så du kan legge noe ord i kommentarfelte om akkurat dette temaet.

1 kommentar:

Anonym sa...

nej å nej.. je elsker fotball, det burde definitivt blitt sendt mere fotball hver dag. Det er jo dette som er in i tiden..